SUMMER POP-UP 2017

VOLTA. SUMMER
POP-UP CAMP

 

We houden het niet langer geheim: dit jaar organiseren we opnieuw een Volta. Summer Pop-Up Camp! Om de locatie van de pop-up te bepalen hebben we jouw hulp nodig. Op welke locatie had jij graag gehad dat wij deze zomer onze nomadententen opslaan?

STEMFORMULIER

SUMMER POP-UP CAMP

 

Op welke plek had jij graag gehad dat wij deze zomer onze nomadententen opslaan? Vul onderstaand formulier in en geef jouw favoriete locatie door. Hou zeker onze website en Facebookpagina in de gaten. Eind mei maken we de locatie van ons zomerverblijf bekend!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

VOLTA. SUMMER POP-CORN CAMP

HET ONTSTAAN

 

Ons pop-up concept was gloednieuw in 2014 en werd meteen een succes. Mensen stonden te popelen om te reserveren. Zon of regen, Chef Davy overtrof zichzelf iedere dag in onze veldkeuken te midden van het metershoge gewas. Bekijk het filmpje en proef de unieke ambiance. Lees meer over hoe het idee van de pop-up ontstaan is.

VOLTA SUMMER POP-CORN CAMP

ONZE SPONSORS

 

Volta bedankt zijn sponsors. You brew our summers!

JE TAFELTJE

ONLINE RESERVEREN

 

Je kan makkelijk online je tafel reserveren. Zijn er 6 tafelgenoten of meer? Dan serveren we enkel ons vaste menu. Kom je met meer dan 14 personen? Bel ons dan op 09 324 05 00 of mail naar info@voltagent.be.

RESERVEREN

Volta. - Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent - 09 324 05 00 - info@voltagent.be

Open van dinsdag tot en met zaterdag