SUMMER POP-UP 2018

VOLTA. SUMMER
POP-CORN CAMP

 

Na drie zomers in de maïs en één zomer in een brouwerij, gaan we voor een nieuw pop-upavontuur in Merendree. Op de plaats waar onze zaakvoerder Peter Vyncke dit jaar The Barn in Merendree opende, zullen we deze zomer knallen met een tweede pop-up achteraan in de maïs van woensdag 8 augustus tot en met zondag 9 september. Wil jij dit jaar dineren in deze authentieke setting? Reserveer op tijd je plaats in ons zomerverblijf.

RESERVEREN

EVENT ZONDAG 12 AUGUSTUS

GENSCHSE KOST

 

Op zondag 12 augustus slaan Volta., het Sparerib Caffee, ‘t Klokhuys en The Barn de handen in elkaar voor een Gents event: typische Gentse streekgerechten gebracht in Volta. Summer Pop-Corn Camp setting mét optreden van Kurt Brugelman van Biezebaaze.

EVENT ZONDAG 26 AUGUSTUS

SUMMER BBQ

 

Op zondag 26 augustus organiseren Volta. en The Barn een Summer BBQ in onze Volta. Summer Pop-Corn Camp. De deuren van onze Summer BBQ gaan open om 12u00. Om 16u00 trakteren we jullie op een live optreden van de Blue Dawn Coverband.

MEER INFO

EVENT ZONDAG 9 SEPTEMBER

CLOSING PARTY

 

Op zondag 9 september valt het doek over ons pop-upavontuur. Tijdens deze Closing Party organiseert Volta. een etentje met gegrild speenvarken. De deuren van onze pop-up gaan open om 12u00. Om 16u00 trekken we de Closing Party op gang (more info coming soon).

VOLTA. SUMMER POP-CORN CAMP

HET ONTSTAAN

 

Ons pop-up concept was gloednieuw in 2014 en werd meteen een succes. Mensen stonden te popelen om te reserveren. Zon of regen, Chef Davy overtrof zichzelf iedere dag in onze veldkeuken te midden van het metershoge gewas. Bekijk het filmpje en proef de unieke ambiance. Lees meer over hoe het idee van de pop-up ontstaan is.

VOLTA SUMMER POP-CORN CAMP

ONZE SPONSORS

 

Volta bedankt zijn sponsors. You brew our summers!

JE TAFELTJE

ONLINE RESERVEREN

 

Je kan makkelijk online je tafel reserveren. Zijn er 6 tafelgenoten of meer? Dan serveren we enkel ons vaste menu. Kom je met meer dan 14 personen? Bel ons dan op 09 324 05 00 of mail naar info@voltagent.be.

RESERVEREN

Volta. - Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent - 09 324 05 00 - info@voltagent.be

Open van maandagavond tot en met vrijdag

Disclaimer